Преди 2 години брат ми смени жилата на ръчната на неговата 166-ца и сега пак са за смяна. Проблема е, че апарата и носача са под различен ъгъл и ако е хванато жилото за носача се пречупва. С времето ръждясва и съответно блокира. Някой решил ли е този проблем? Вчера смених жилата и на моята кола и не съм ги вързал за носачите и не са пречупени в момента.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Жило на ръчната спирачка
Collapse
X
-
Как е изкарал брат ти 2 години не знам
Аз си ги сменям веднъж годишно.
Сега отново съм легнал с поредните жила,като този път съм ги наблъскал с масло,грес плюнка и какво ли не само и само да изкарат до другото лято.Освен че се пречупва,както си забелязал прави корем между носача и апарата и положението е неспасяемо.Ако ги оставя да се "веят" покрай носача ще заминат от гумата
Така че като изключим жилата които по подразбиране са си боклучета,олигофренизма при задното окачване и съпътстващите елементи е титанично при талянцитеsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеКак е изкарал брат ти 2 години не знам
Аз си ги сменям веднъж годишно.
Сега отново съм легнал с поредните жила,като този път съм ги наблъскал с масло,грес плюнка и какво ли не само и само да изкарат до другото лято.Освен че се пречупва,както си забелязал прави корем между носача и апарата и положението е неспасяемо.Ако ги оставя да се "веят" покрай носача ще заминат от гумата
Така че като изключим жилата които по подразбиране са си боклучета,олигофренизма при задното окачване и съпътстващите елементи е титанично при талянцитеА аз съм решил с тези на моята да изкарам поне 6-7 години. Корема м/у носача и апарата не можеш ли да го обереш като издърпаш жилото напред към резервоара и там да е големия корем. При мен за сега седят добре като не са закачени за носача. Не опират в гумите. Единствения проблем е, че ако кача 3-ма отзад ляга задницата и жилото се мачка м/у подкалниците и носача.
Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
Comment